Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-09-23T18:21:24+03:00
A ) Draga Criss , 

    Am vrut sa te sun de pe telefon dar nu am numarul tau , ideia este ca vreau sa imi dai si mie tema pentru maine . Te rog este foarte important ca altfel voi lua o nota mica.  :'( 
Daca vrei sa vorbim despre tema ma gasesti oricand pe facebook !
     
                                                                                         
sau |

a) Draga Alexa,
Nu ti-am mai putut scrie de mult, caci am tot iesit cu prietenii si cu familia. 
Abia astazi mi-a adus postasul ultima scrisoare de la tine, caci a fost o problema cu masinile de posta. Din ultima ta scrisoare am observat ca iti e dor de mine. Si mie imi e dor de tine...si.fie vorba intre noi, chiar as vrea sa te vad, caci, dupa 6 luni in care nu ne-am vazut, chiar imi e dor de tine. Dar nu este nici o problema caci, in doua saptamani, ne vom intoarce inapoi. Tatal meu s-a vindecat, deci ne vom putea intoarce. 

b) Domnule profesor,
Acest bilet de voie este pentru fiul meu, Alexandru Vlad, pentru a-i motiva absentele din catalog. Doctorita noastra de familie este plecata in vacanta cu sotul ei, asa ca nu a putut sa ii dea scutire. Fiul meu a fost foarte bolnav, si am avut noroc ca ne-a spus doamna doctorita prin telefon, ce medicamente sa ii dau! 
Va multumesc, {numele mamei}!


c) 

Hei matusa,
Ce mai faci? Cum o mai duci? Mi-a fost dor de tine, caci, nu ai mai intrat nici pe internet...Azi, eu si mami am fost la karate, sa ma inscrie la cursuri. M-am straduit mult sa intru, dar am reusit. Inspiratia mi-am luat-o de la fiul tau. Iti scriu aceasta scrisoare, ca sa vezi si ca nu mi-am uitat de ziua ta ce va fi joi. La multi ani si tot ce iti doresti! 
1 5 1