Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-23T17:57:34+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                       Balul florilor
Cum noi stim,florile sunt niste fire gingase si colorate,dar nu sunt doar atat,noaptea,cand toti inchidem ochii,ele se treansforma in printese si cavaleri.Intr-o noapte, o fetita ce avea o gradina colorata,a spionat floricelele.
Fara a sti, printesele noptii,au fost invitate la o petrecere in palatul Ghiocel...acolo,domnul Trandafirescu,a dansat lent cu Domnisoara Crini.Dar Doamna Lelisoara,era mai distrata asa ca a dansat energic pe o melodie cu doamna Crizantema.
Toate firele se unduiau pe diferite melodii cu un anumit ritm aparte.Cand a inceput a dansa domnul Ghiocelescu,toti credeau ca a facut cursuri de dans,dar se inselau.
Orele se scurgeau rapid,iar la ora 5:00 dimineata,toate florile erau inapoi in pamant,pregatite pentru a fi admirate.Fetita a rama suimita de acea seara magica.
Sper ca te-am ajutat :D
42 4 42