Am nevoie si eu de 2 compuneri : - una cu titlul '' Ambitii de copil ''
- cealalta cu titlul '' Planuri pentru viitor ''
Am nevoie de ele foarte repede !

1
Apropo, pentru compunerea a 2-a vreau sa fiu avocat

Răspunsuri

2014-02-17T12:17:48+02:00
Ambiti de copil
     Copilaria este cea mai minunata perioada din viata unui om, in aceastta perioada poti visa, crea dorinte, ai idei marete de viitor, si, totodata, daca ai nenorocul sa te nasti intr+o familie problematica, poate aceste vise iti pot fi luate, sau, poate nu visele, dar posibilitatea implinirii lor . . . Dar, traim in secolul 21, secolul implinirii dorinţelor, viselor şi tuturor ambiţiilor, de aceea trebuie sa speram ca toţi copii au parte de o educaţie buna, şi toate ambişiile lor se vor împlini.
  Să ne închipuim numai cit de minunat este un copil, caruia îi place dansul, si el înafară de orele de dans, mereu şi acasa, şi în strada, şi oriunde are ocazia, dansează . .  . deoarece el aşa a vazut de la cei mari, ca dacă vrei să obţii ceva bun, trebuie sa ai dorinţă, şi atunci totul iţi sta la picioarele tale, . . . deci, toate ambiţiile copiilor sunt foemate de adulţi, . .aveţi grijă ca ele să fie unele bune :)

Planuri pentru viitor
   Orice dimineaţă trebuie sa fie insotţtă de un zimbet, si ideea ca ziua ziua care vine va fi una minunată, plină de realizari din cele mai frumoase. 
o zi începe bine cînd ai planuit-o din timp, asta este valabil si pentru creearea unui viitor de succes, viitor care începe cu astăzi, . .