Buna,sunt noua! Si imi este foarte frica,deoarece,anul acesta voi avea exam de capacitate,puteti sa imi spuneti,daca la primele simulari la matematica am luat 5,30 si romana 8,35 daca voi intra la uman sau contabilitate cu acestea? Marti si miercuri voi sustine simularile nationale,si la matematica sunt praf,imi puteti spune cum pot sa invat la matematica sa i`au cel putin 7?

2

Răspunsuri

2014-02-16T22:58:07+02:00
Trebuie sa lucrezi mult si sa inveti sa iti placa matematica.Astea 2 merg cap in cap.Degeaba lucrezi mult daca lucrezi in scarba si degeaba iti place daca nu lucrezi.
Recomandarea mea: Incepe prin a scrie exercitiile si rezolvarile de la spate.(Dupa vreo 3-4 caiete umplute vei observa ceva.)
1 5 1
2014-02-16T23:04:11+02:00
Dacă ai să înveți în continuare, sigur vei lua note mai mari la examenul final, din două motive: - învățând zilnic câte puţin, sigur vei şti mult mai multe până la sfârşitul anului școlar.
           - la examenul de la sfârşit, subiectele vor fi puţin mai accesibile decât cele de la simulări.
Dacă vei intra la un anumit profil, depinde de cât de mult munceşti . Dacă eşti chiar aşa de speriată, ar trebui să te mobilizezi şi să renunţi la multe plăceri care îţi răpesc timpul, în favoarea învățăturii. Totul depinde numai de tine!
Dar eu marti sau miercuri am la matematica,cand am timp sa invat?
Pentru această simulare sigur nu ai timp să înveți, dar până la vară este încă destul timp și dacă vrei....
Vreau din toata inima..
+ca la mate mi`a iesit cea mai mica medie din toti anii,semestrul I..Dar cum fac sa invat?
Vezi că ai primit două mesaje!