Răspunsuri

2014-09-23T15:50:17+03:00
38(37+63) =... 53(86-76)=... 2*47+99=... 2012(2011+2013-2024)=...
2014-09-23T15:51:04+03:00
A) 38 * (37 + 63) = 38 * 100 = 3800
b) 53 * (86 - 76) = 53 * 10 = 530
c) 47 * (99 + 1) = 47 * 100 = 4700
d) 2012 * (2011 + 2013 - 4024) = 2012 * (4024 - 4024)  = 2012 * 1 = 2012
3 5 3