Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-23T14:46:46+03:00
       Traim intr-o lume in care omul vrea mereu ceva nou. De aceea, inovatiile in arta spectacolului sunt oricand binevenite pentru a atrage tot mai multi spectatori. In epoca tehnologiei tinerii au tendinta sa iasa tot mai putin la un spectacol preferand sa se uite cu prietenii la un film sau la un spectacol pe internet.
       Desigur nimic nu se compara cu un spectacol live. Atmosfera este cu totul alta, poti sa traiesti spectacolul alaturi de actorii tai preferati. Dar pentru asta teatrul trebuie fie cu un pas inaintea publicului, sa-l surprinda mereu cu noi piese, cu noi decoruri, recuzita de calitate. Tinerii actori trebuie si ei atrasi spre teatru sa nu se mai indrepte toti spre cinematografie. Teatrul are nevoie de forte proaspete, fara a-i neglija insa pe cei de mare valoare, cu o cariera in spate.
       In concluzie, consider ca teatrul are nevoie de suflul celor tineri si inovativi.
40 4 40
Superb , multumesc mult .foarte frumoasa , mai am nevoie de ceva si gata . Redacteaza o compunere de 15-25 randuri in care sa-ti exprimi opinia despre semnificatiile titlului poezitie, in relatie cu mesajul acesteia . (Acuma cantecul s-a sfarsit) - Magda isanos .
Ceva mai bun nu am gasit! :)