Răspunsuri

2014-02-16T20:59:32+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Eu asa incep un text argumentativ:
In opinia mea exista o relatie importanta intre drepturile omului si indatoririle acestuia fata de societatea in care traieste
In primul rand,orice om are drepturi.Dar,odata cu drepturile sosesc si indatoririle.De exemplu,avem dreptul la invatamant,adica la o scoala,dar in acelasi timp ave, responsabilitatea de a pastra acest loc,pentru a putea avea rezultate imbucuratoare
In al doilea rand,daca toti am dori drepturi,dar noi,nu am respecta drepturile celuilalt si nu ne-am respecta indatoririle fata de societate,totul ar fi un haos,un dezastru.Am fi inttr-o continua cearta asupra drepturilor.
In concluzie eu consider ca este important ca oricarui om sa ii fie respectate drepturile,dar la fel de important este ca orice om sa respecte legile si regulile din societate.