Redacteaza o compunere in care sa prezinti o personatilate a lumii sportive sau artistice, model pentru tine (trasaturi fizice, morale) de minim 10 randuri

1
Nu cautati pe net ca nu gasiti
Nu va ingramaditi

Răspunsuri

2014-02-16T20:38:14+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Gheorghe Hagi este un model pentru sportul romanesc atat din punct de vedere moral cat si din punct de vedere sportiv.Inca de la varsta de 9 ani si-a sacrificat copilaria in favoarea fotbalului, lucru ce s-a dovedit bun. Desi fotbalul i-a adus faima, el a ramas un om modest, banii castigati din sport investindu-i direct in fotbal, fara a se gandi la avere, lucru bun pentru tinerii ce vor sa-i urmeze calea. Un lucru important pe care l-a facut pentru fiul sau este acela de a-l lasa sa practice fotbalul si astfel sa duca numele Romaniei mai departe asa cum Gheorghe Hagi a facut-o la randul sau. Bravo lor si fie ca ei sa aiba un viitor stralucit spre bucuria acestei tari.
2 5 2