Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-22T22:40:25+03:00
F(0)=-2*0+1=1
f(1)=-2*1+1=-2+1=-1
f(2)=-2*2+1=-4+1=-3
.
.
.
.
f(2014)=-2*2014+1=-4028+1=-4027

f(0)+f(1)+.....+f(2014)= 1+(-1) +(-3).......+(-4027) = (1+(-4027) )*2015 totul pe 2

=   (-4026*2015)/2=-2013*2015=-4056195
n nu este 2014 ? De ce ai scris 2015 ?
n=2014 deoarece vezi acolo ca sunt de la 0 la 2014 uitate pe coloana in jos.... de la 1 la orice nr (= nr) => de la 0 la orice nr =2014+1 ( am adunat 1 ca mai e si o pus la socoteala
Aaah .... Multumesc mult.
:* Multumeste-mi ...am si eu nevoie de puncte...te rog