Răspunsuri

2014-09-22T23:03:51+03:00
 \frac{2-2 \sqrt{6} }{3 \sqrt{3} }^{ \sqrt{3} } - \frac{4 \sqrt{6} }{2 \sqrt{2} } ^{ \sqrt{2} } + \frac{3-3 \sqrt{6} }{5- \sqrt{3} }  ^{ \sqrt{3} } =   \frac{2-6 \sqrt{2} }{9} - \frac{8 \sqrt{2} }{4} + \frac{3-9 \sqrt{2} }{2}
Le aducem la acelasi numitor
 \frac{8-24 \sqrt{2} }{36} - \frac{72 \sqrt{2} }{36} + \frac{54-162 \sqrt{2} }{36} = \frac{-210 \sqrt{2} + 62}{36}

Media aritmetica:

 a=\frac{5}{3} ^{7}  - \frac{3}{7}  ^{3} = \frac{35}{21} - \frac{9}{21} = \frac{26}{21} ||
y= \frac{1}{3}^{7}  + \frac{3}{7}  ^{3} = \frac{16}{21}  => Ma=  \frac{\frac{26}{21} + \frac{16}{21} }{2} =1
mai este inca o functie.....
Nu mai aveam timp sa o scriu, dar o voi face astazi . Pe la 6.. sa vin acasa
mie imi trebuie azi. fa-o pana la 12:30, daca poti