Răspunsuri

2014-09-22T22:05:14+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
X+y=5
 x^{2} -y^{2} =15 \\  x^{2} - y^{2} =(x-y)*(x+y) \\ 5*(x+y)=15 \\ x-y=3 \\ a=(x-y)+ (x-y)^{2}  \\ a=3+ 3^{2}  \\ a=12
2014-09-22T22:05:38+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
X+y=5
x²-y²=15⇒(x-y)(x+y)=15, inlocuim⇒5(x-y)=15⇒⇒⇒x-y=15/5⇒x-y=3
a=(x-y)+(x-y)²=3+3²=3+9=12