Alcatuiti o compunere cu titlul Ce tie nu iti place altuia nu-i face in care sa prezinti o intamplare ilustrativa despre acest portret.

1
Cate randuri?
25
Ti-l fac putin mai scurt , mai adaugi tu .
oke

Răspunsuri

2014-09-22T20:49:34+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face.
La ce se refera fiecare cuvant din aceasta "propozitie" ? De multe ori , mi s-a intamplat sa fac ceva gresit.. Sau o persoana respectiva , sa dea in mine , sa-mi vorbeasca urat si sa-i intorc fapta. Intr-adevar , nu asta e alegerea corecta , insa uneori , nu mai poti suporta.Omul care ii intoarce fapta mult mai dur celuilalt e un om care ar trebuii sa gandeasca altfel.Decat sa te implici , de ce nu stai linistit in banca , zambind , pur si simplu? Zambeste-lor celor car te enerveaza . Zambeste si enerveaza-i pe toti cu fericirea ta . Zambetul este cea mai puternica arma impotriva dusmanilor.Pur si simplu arata-le ca nu iti pasa de parerea lor , de ceea ce au facut sau ce au zis . Opreste-te pentru cateva secunde si incearca sa realizezi: " De ce sa-i intorc fapta?Pur si simplu trebuie sa il/o ignor . E fapta lui , o sa fie pedepsit pentru asta , insa nu trebuie sa o fac eu" . Realizaza ca asa se ajunge la cearta .. Si la scandal , ura  .. Ai vrea sa ajungi mai departe ? Nu prea cred ! Asa ca ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

- poti sa mai adaugi tu , dupa cum spuneam -

22 4 22
mersi mult
Cu placere , sper ca te-am ajutat. :** Pupicii.
da mult :* :*