Răspunsuri

2014-09-22T20:14:05+03:00
E toamna. Si iata ca a venit  si prima zi  de scoala.  Eu asteptam cu nerabdare prima zi de scoala pentru a ma reintalni cu colegi  , profesori  si pentru a invata   si alte lucruri noi.   La ora profesora  ne intrebat ce  am facut in vacanta   a fost o ora  interesanta si minunata in cat ne am intristat la auzirea clopotelului .    Si asa am petrecut prima  zii de scoala  a fost o zii minunata  de care imi voi aminti  mereu cu multa bucurie.
34 4 34
2014-09-22T20:38:28+03:00
                                                     prima zi de scoala
    Este toamna.Zilele sunt insorite dar noptile sunt din ce in ce mai reci.Frunzele copacilor au inceput sa se ingalbeneasca. Zilele de vacanta au trecut repede si iata-ne in ziua de cincisprezece septembrie ale anului 2014.
Ma trezesc de dimineata cu o bucurie  neasemuita. Incep din nou sa merg la scoala, ma intalnesc din nou cu colegi mei dragi!Am ajuns la scoala unde era deja inceputa slujba de binecuvantare.Am ascultat slujba si sfaturile primite si apoi au auzit primul clinket de clopotel din noul an scolar.Intram in clasa noastra si acolo mai primim niste manoale si dupa aceia plecam acasa  ca sa povestim parintilor cum a fost in prima zi de scoala.
A  fost o zi de neuitat!
19 4 19