O compunere de 15 randuri cu o intamplare petrecuta intr-o tabara la munte . (ma ajutati va rog)?

1
ati terminat?
acolo ne-am intalnit cu prietenii nostri si ne-am cazat la ei.mam bucuarat atat de tare sa imi petrec vacanta cu cel mai bun prieten .nu-mi venea sa cred asa ceva.atunci ne-am propus sa mergem sa vizitam ,si sa invatam lucruri noi.si am facut si poze.a trecut atat de repede aceasta vacanta incat ne-a mai ramas o sigura zi in care trebuia sa ne facem bagajele, sa ne pregatim.a fodt cea mai frumoasa vacanta cu familia si prietenii.
e bine
da mersi mult
cu placere

Răspunsuri

2014-09-22T15:18:11+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 Eram intr-o tabara la munte.Vantul batea foarte incet si placut.Cripitul pasarilor se auzea asa de frumos.Eu cu niste prieteni ne plimbam pe acolo pa langa tabara si dintr-o data se auzea un mormait de urs batran.Eu cu ceilalti,speriati alergam spre tabara si le dadeam vestea tuturor.
       Ceilalti speriati si ei auzind ca vine ursul fugeam incuiam usile si stateam panicati in camera.Asteptam cat asteptam ca nu venea.Unul dintre oameni de-acolo iesea afara sa vada vine sau nu vine ursul , dar cand auzea si el zgomotul isi dadea seama ca nu era un urs ci un tractor care trecea pe acolo.
      El vine razand spre noi si ne spune ca ursul nu era chiar urs ci era un tractor.Noi razand ieseam afara si ne continuam activitatea.
      Dupa ce se termina tabara noi tot cu zambetul pe fata nu uitam faza ceea cu ursul care de fapt nu era tocmai urs ci un tractor.Si noi astfel le-am povestit intamplarea aceasta mai departe.
SFARSIT!!!!!!!!!!!!!!!!SPER SATI PLACA

262 3 262
O POTI MODIFICA DACA VREI
ok
este buna???????????
Comentariul a fost şters