Redacteaza o compunere de 15-20 de randuri in care sa povestti despre inceputul clasei a v-a va raog sa ma ajutati !!!!! s repede (ps:nu e obligatoriu sa scrieti toate randurile doar un plan de idei ca eu nu prea am imaginatie)

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-22T14:25:52+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Este septembrie. Frunzele ruginii au inceput sa cada. Natura este trista ca si mine.
Am inceput clasa a V-a.   Doamna invatatoare ne-a chemat pentru a-i primii in clasa pe copiii din clasa pregatitoare.
 I-am incurajat si i-am primit cu felicitari facute de noi si de d-na invatatoare. Le-am spus ca le va placea la scoala. Iar doamna lor este ca si o mama. Ne-a invatat cu multa dragoste , am cantat, am desenat, am facut serbari frumoase. Ne amintim de tot cu drag.
Ce pacat ca timpul a trecut! Parca prea repede. Acum este timpul pentru un nou inceput cu profesori noi, un diriginte. Dar asta inseamna sa cresti. Lasi lucruri frumoase in urma si intalnesti altele. Poate mai frumoase. Cu siguranta si in clasa a V-a va fi frumos. Abia astept sa intalnesc colegii noi, sa cunosc multe lucruri minunate.
4 5 4