O compunere de 10-15 randuri despre un moment amuzant la plaja !!!
Repede va rog imi trebuie pana la 11-12 !!!

1
Vara trecută am fost la mare în staţiunea Mamaia. Într-una din zile s-au organizat pe plajă mai multe concursuri distractive pentru copii. S-au făcut două echipe cu mai mulţi copiii, printre care eram şi eu.
La primul concurs m-am aşezat într-un lighean şi am fost tras de ceilalţi copii pe nisip , douzeci de metri până când ajungeam la apă.
În timp ce coechiperul meu mă trăgea, ligheanul s-a rupt iar eu m-am rostogolit prin nisip şi toată lumea râdea de mine.
ce ai facut ai scris din greseala compunerea la comentari
sau ai corectato

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-22T11:04:54+03:00
      Intr-una din zilele cu vanticel am plecat pe plaja cu sora mea sa facem surf. Cum nu eram decat noi doua, una dintre noi trebuia sa ramanem pe plaja cu bagajele, urmand apoi sa facem schimb. Insa, sora mea nu mai venea din apa, tot spunea ca mai sta putin. La un moment dat de plictiseala am adormit. Dupa cateva ore, cand era timpul sa plecam acasa sora mea m-a trezit.
     Mi-am luat lucrurile suparata si am plecat spre casa. Lumea se uita ciudat la mine, ba unii chiar se amuzau si nu stiam de ce. Cand am ajuns acasa sa mi sa faca rau...eram bronzata pe jumatate din corp si in plus pe fata mi se vedea urma clara a ochelarilor de soare. 
3 4 3