Răspunsuri

2014-09-21T22:44:59+03:00
Prietenia este în primul rând pacea reciprocă şi zborul spiritelor pe deasupra amănuntelor vulgare.Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri; o inimă în două suflete.Prietenia este o haină valoroasă care se curăţă când se murdăreşte, nu se aruncă la prima pată. Prietenia este confortul inexprimabil de a te simţi în siguranţă cu o persoană, fără a trebui să-ţi cântăreşti gândurile, nici să-ţi măsori cuvintele.Prietenia este un fel de muzică: două coarde vibrează la unison, chiar dacă atingi una singură. Prietenia este exprimarea sinceră şi fără rezerve a gândurilor şi simţirilor tale în faţa unei alte făpturi omeneşti, sinceritate totală şi dezinteresată în viaţa lăuntrică cea mai intimă, ca o încercare de retrăire în profunda simpatie a unei alte fiinţe omeneşti.
4 4 4
Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-21T23:17:02+03:00
In opiania mea cred ca prietenia este un lucru extrem de important, mai ales in viata noastra, fiindca daca nu am avea prieteni ne-am simti foarte singuri si viata ar fi anosta.Daca nu am avea cu cine sa vorbim.
In primul rand o prietenie trebuie sa se bazeze in special pe incredere, loialitate si cel mai important pe respect reciproc. Pentru ca numai asa o prietenie se poate dezvolta, facand fapte nu doar vorbind.
In concluzie cred ca asa trebuie sa procedam fiecare dintee noi pentru prietenia mult dorita

6 5 6