Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-22T00:16:33+03:00
50 + 5 = 55 min ora cu pauza
55 * 4 = 220 min dureaza 4 ore cu 4 pauze
220 + 50 = 270 min dureaza 5 ore cu 4 pauze
270 min : 60 min = 4 ore si 30 min
7 si 45 + 4 si 30 = 11 si 75 min = 12 si 30 min termina cursurile  
1 5 1