La un magazin de fructe s-au adus 25 de lazi cu cate 20 kg de mere fiecare , si 15 lazi cu cate 12 kg de pere fiecare.S-au vandut 275 kg de mere si cu 135 kg mai putine pere . cate gk de fructe au ramas nevandute ?

2

Răspunsuri

2014-09-21T21:38:34+03:00
25 * 20 = 500
15*12=180
500-275=225
275-135=140
180-140=40
225+40=265 kg fructe ramase
12 4 12
2014-09-22T00:19:46+03:00
25 * 20 = 500 kg mere
15 * 12 = 180 kg pere
500 + 180 = 680 kg fructe
275 - 135 = 140 kg pere s-au vandut
275 + 140 = 415 kg fructe s-au vandut
680- 415 = 265 kg au ramas nevandute
10 4 10