Răspunsuri

2014-09-21T20:00:44+03:00
1)cate kg de caise cumpara?
4kgx5kg=20kg
2)cati lei da pe pere?
4x2=8lei
3)cati lei da pe caise
20x3=60lei
4)cati lei ii da rest?
100lei-8lei-60lei=82lei-60lei=22 lei rest
2014-09-21T20:06:50+03:00
4 kg de pere = 2 lei kg
de 5 ori mai multe kg de caise cu 3 lei
restul de la bancnota de 100 de lei.
Cat au costat in total cele 4 kg de pere?
2 lei bucatax4 kg = 8 lei
Cate kg de caise a luat cu 3 lei bucata?
3 lei x 5 = 15 kg
Cat au costat cele 15 kg de caise?
15x3=45 lei
Cat au costat in total kg de caise si de pere?
8 lei+45 lei = 53 lei
100-53= 47 lei rest