URGENT!!! Intr-o clasa sunt 35 de elevi,fete si baieti.Daca din clasa pleaca 6fete si vin 7 baieti,atunci numarul fetelor ar fi jumatate din numarul baietilor

2
38-18=20
20-3=17
17 băieti
multumesc mult
cu placere.nu sunt sigura daca este corect dar asa am invatat

Răspunsuri

2014-09-21T19:56:06+03:00
35-6[fete]=29
29+7[baieti]=36
36:3=12[fete]
12+12=24[baieti]
nu este bine la sfarsitul carti este 18fete si 17 baieti
la sfirsit scrie ca atunci numarul fetelor va fi jumatate din numarul baietilor
mda
acum e bine?
asa imi da raspunsurile la sfarsitul carti
2014-09-21T20:09:17+03:00