Imi puteti spune si mie caracterizarea profesorului de istorie din "Ora de istorie" de Marin Preda???

Va rog frumos!!! :* :* :*

1
Bai frate e absurd ai spus doar rolul sau la nivel de personal,ce creq?Tema asta o am si eu.........In orice caz nu folosesti la punctul de vedere si concluzie aceasi afirmatie

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-16T17:16:34+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Am avut o data textul la scoala..dar nu mai tin minte.Poti spune asa:
Dl de istorie este personajul principal din textul "ora de istorie" de Marin Preda deoarece participa la toate momentele subiectului,numele sau aparand si in titlu,iar celelalte personaje actioneaza in functie de comportamntul sau.
In primul rand este caracterizat..si spui cum este caracterizat: direct/indirect.
Nu mai tin minte exact..dar ai putea spune ca din caracterizarea indirecta,adica din fapte,comportament,relatia cu celelalte personaje desprindem ca este..Apoi poti spune ca este caracterizat direct de autor,acesta facandu'i un succint portret fizic,si'l descrii putin.
In al doilea rand personajele il caracterizeaza direct,numindu'l...stiu ca personajul avea un nume,o porecla
In cocluzie,eu consider ca domnul de istorie din textul..este personajul principal deoarece participa la toate momentele subiectului,acesta intruchipandu'l pe omul..si ii dai cateva trasaturi.Scuze de greseli,e facut acum,pe loc,fara internet sau altele.Asta e din ce imi aduc aminte.SPOR! :**
16 3 16
Mersi!!! :*
:) Cu placere.:)
Salut.
''In al doilea rand personajele il caracterizeaza direct,numindu'l...'' , cum il numeau ?