Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-21T17:55:39+03:00
10x24=240 h=>240x60=14400 minute=>14400x60=864000 secunde
10x7x24=700x24=16800 h=> 16800x60=1008000 minute=> 1008000x60=60480000 secunde
31x24=744 h=> 744x60=44640 minute=> 44640x60=2678400 secunde
2 5 2