Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-09-21T15:49:32+03:00
2 zile = 48 ore * 60 min = 5040 min = 302400 secunde
5 ore = 5*60 min=300 min = 18000 secunde
46 min = 46* 60 sec = 2760 secunde

302400+18000+2760+36= 323196 secunde