Răspunsuri

2014-09-21T15:19:48+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
√3.x-1=x+2√3
x(√3-1)=2√3+1
x=(2√3+1)/(√3-1)
rationalizam numitorul
x=(2√3+1)(√3+1)/(3-1)
x=(2.3+√3+2√3+1)/2
x=(3√3+7)/2
ai raspuns la ea?
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
este 2x3
Comentariul a fost şters