Răspunsuri

2014-09-21T14:55:24+03:00
TRANSFORMI O ORA DIN CELE 16 IN MINUTE, ADICA 60 MINUTE SI SCAZI CEL 58 DE MINUTE
DECI REZULTATUL ESTE 42 DE MINUTE
2014-09-21T14:59:58+03:00
Pai,ca sa intelegi mai usor poti sa te gandesti de la 15 ore si 58 minute cat mai ai pana la 16 ore si 39 minute.
pana la 16 ore mai ai 2 minute...60-58=2 + cele 39 de minute = 41 minute.
In secunde 1 minut are 3600 de secunte
41*3600=147600 secunde
Sper ca te-am ajutat sa intelegi si aceasta metoda!!! :*
am gasit si greseala
1 minut are 60 secunde,41 minute are 60*41=2460.
in loc de 41*3600 (ma gandeam la altceva) este 41*60
imi pare rau pentru eroare,sper ca acum aiinteles...
am zis ca 1 minut are 3600 de secund,dar 1 ora are 3600,1 minut are 60. Acum este rezolvata corect!