Mama s-a intors de la piata . priveste lista de cumparaturi :
2 kg de carne a cate 9 lei kg,
5 kg de cartofi a cate 1 leu kg
15 oua a cate 40 de bani bucata
branzeturi de 6 lei
cati lei i-au mai ramas din 100 lei?
( DACA SE POATE REZOLVAREA COMPLETA ,VA MULTUMESC FRUMOS!!)

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-21T14:30:26+03:00
Banii dati pe carne = 2 * 9 =18
Banii dati pe cartofi  = 5 * 1 = 5
Banii dati pe oua = 15 * 0,40 = 6
Banii dati pe branza = 6
Total bani cheltuiti = 18 + 5 + 6 + 6 = 35
Total bani ramasi = 100 - 35 = 65 lei 
DAAAAAA AI DREPTATE O RAPORTEZ ACUM
Mi-am dat seama , merci , am corectat acum 2 secunde xD
MULTUMESC!!
Nu ai pentru ce. Scuze de greseala facuta mai inainte.
NUI NICI O PROBLEMA !!!!
2014-09-21T14:32:13+03:00
2 kg x 9= 18 ( lei)
5 kg x 1= 5 (lei)
15  x 40= 600 ( bani ) = 6 (lei)
18+5+6+6=35 (lei)

100-35= 65 (lei ramasi din 100) 
HEI AI GREIST NU SUNT 15 KG DE OUA ,OUALE SUNT LA BUCATA!!
Woops. Am editat, scuze :))
:))
MULTUMESC!!
N-ai pentru ce.