Răspunsuri

2014-09-21T14:33:05+03:00
Un minut are 60 secunde O ora are 3600 secunde O ora are 60 minute Un grad are 60 minute
Multumesc dar eu vreu si rezovate ca sa imi dau seama !
vreau*
2014-09-21T17:29:16+03:00
A)350 cm=350/100=3,5m
    0,46hm=0,46*100=46m
    500 mm=500/1000=0.5m
24m+3,5m+46m+0,5m=74m
b)0,2cm^2=0,2*100=20mm^2
   0,2cm^2=0,2*10000=2000dm^2
c)pai,ca sa intelegi mai usor poti sa te gandesti de la 15 ore si 58 minute cat mai ai pana la 16 ore si 39 minute.
pana la 16 ore mai ai 2 minute...60-58=2 + cele 39 de minute = 41 minute.
In secunde 1 minut are 60 de secunte
41*60=2460 secunde
 d)36km/h=36*1000/60=600m/min...1km are 1000 de m si 1h are 60 min si am inlocuit.La celalat in m/s inlocuiesti : 1h are 3600 s si rezulta:
36km/h=36*1000/3600=10m/s
 Sper ca te-am jutat si la aceasta problema,la punctul c0 este exercitiul la care am gresit si ti l-am dat corectat.Cred si sper ca ai inteles!!! :*****