Răspunsuri

2014-09-21T12:12:58+03:00
La mare

 Vara trecuta am fost cu familia la mare. Am mai fost de multe ori la mare si trebuie sa recunosca ca acolo ma simt cel mai bine. Ador rasariturile si apusurile un nuante rosiatice ale soarelui.
     Din prima seara am iesit pe falesa , m-am asezat jos si priveam apusul , apoi marea  cu care adoram sa vorbesc. Imi place sa-i impartasesc secrete cu ea. Poate multi nu cred dar dupa mine marea are suflet iar prin sunetele loviturilor valurilor de mal ea iti raspunde in felul ei.
 A doua zi de dimineata dupa ce am luat micul de jun am iesit sa ma balecesc in apa inspumata a marii. Eu si verisorul meu am iesit apoi si ne-am sucat cu o minge pe nisipul fierbinte si fin. Pana la urma am ramas fara minge pt ca am dat prea tare cu picorul in ea iar aceasta a zurat foarte departe pe apa si nu am mai putut sa o recuperam..
 Acum era ora 12 . Am observat cum , treptat treptat plaja se aglomera cu oameni pote la fel sau chiar mai entuziasmati de venirea sezonului cald si a vacantei vroiau sa se bucure de o vacanta la mare.
 Din aceasta vacanta m-am intors acasa cu multe amintiri de neuitat si clipe frumoase. Si putin mai bronzata cei drept !

1 5 1