Răspunsuri

2014-09-21T10:04:48+03:00
                                          O camera fara carti ca un trup fara suflet

Ma uitam pe fereastra camerei si priveam orizontul pustiit. Ma gandeam...cum poate cineva fara carti sau macar o carte sa fie fericit, ai jocuri, ai calculator, ai televizor, inteleg, dra cartea este adevaratul portal spre o noua lume prina de culoare.
  Mi-am intors privirea spre camera mea luminata, ma uitam atent la dulapul meu cu carti. era plin, ii si vedeam zambetul . Cartile inseamna veselie, ele sunt adevaratul suflet
al scriitorului. Iar el, fiinta ce a reusit sa scrie acea cartea, sa o umple cu bucurie sau tristete, ne trimite noua sufletul lui pentru a-l reinoi pe al nostru.
   O carte pe care o aveti voi inseamna un suflet pierdut al celui care a scris-o.
 Asa ca atunci cand parintii sau cineva va cumpara o carte care la inceput vi se pare plicitsitoare, cititi din ea cat putwti cu gandul ca sufletul pierdut ajunge la voi, ingrijit de acea carte pe care tu o vei lasa aruncata undeva. Ganditiva ca o carte pierduta sau aruncata, este un suflet neacceptat, poate chiar jignit. Asa ca cei care nu au carti in camera lor, sa se gandeasca de doua ori, caci ei omoara mai multe suflete decat poti omora intr-un joc amarat ce a doua zi dispare.
pai
pai ce
cat de important este sa cutest o carte sau ca o camera fara carti este ca un suflte mort
adica titlul
mersi