Incefc sa iti fac eu acum, cam pt ce clasa treb? =))
Comentariul a fost şters
iti fac imd
Comentariul a fost şters
Helloooo, dai pagina mai in jos, ti-am facut compunerea

Răspunsuri

2014-09-20T23:25:24+03:00
Este vineri . Toti prieteni ma cheama afara . Fiecaruia le spun ca vreau sa citesc . Imi place foarte mult sa citesc si deja a devenit pasiunea mea . In fiecare pauza la scoala va pot spu e ca eu citesc si fiecare timp al meu il ocup cu o carte citita . Va spun ca eu cand citesc simt ca spunt in acea poveste , carte , basm . Lectura este pasiunea mea nr unu !! Sper sa fie de folos !!
29 3 29
  • Utilizator Brainly
2014-09-20T23:31:42+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
         Insusi cuvantul "lectura" inspira  relaxare, mister, curiozitate , concentrare abstracta si placere. Poti citi  o reclama, un articol, un anunt, da,poti citi, dar nu se poate compara cu lectura unei carti, unei povesti fantastice, unui roman desavarsit.
         Inca de la inceput  devine interesanta, plina de intamplari , este un portal catre o alta lume, o scapare de la realitate, un vis de zi . Sa citesti ceva captivant si uimitor, este ca si cum ai savura o prajitura, iei inghitituri mici, exact pentru a simti aroma cat mai mult si mai intens.
         Lectura, poate provoca dependenta , o dependenta ce se afla pe drumul cel bun, ceva de care nu ai nevoie sa scapi. este un virus pozitiv , ce nu trebuie neglijat , ci trebuie evidentiat.
         In general, aceasta pasiune, este constant neglijata si  uitata. Desi  te ajuta sa te recreezi , sa te aduni, sa te relaxezi , este nebagata in seama , pe motive aparent importante dar de fapt nesimnificative.
        Lectura este  miezul placerii , ceva de neuitat.
54 4 54
Te-am ajutat cu ceva? :D
Comentariul a fost şters
Totusi as vrea sa citesc si ce ai facut tu. Din raspunsul ,,mdeah", inteleg ca nu iti place