Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-09-20T23:47:09+03:00
Daca ar fi sa descriu o intamplare amuzanta, atunci este , clar, cea dintr-o vara, la bunici.Deci uita-te intr-un colt si asculta povestea:
,,-Crezi ca vor observa?intreb usor fricoasa de consecinte
 -Logic ca nu, ai observat ce ochelari are?Nu o sa vada decat peste 5-6 ani, atunci o sa rada in loc sa ne pedepseasca. raspunde el degajat de parca facem ceva bun
  Imediat, apuc tubul cu acel colorant alimentar, albastru si il torn in recipientul de sampon al bunicii.Stiu ca nu este bine ce fac, dar sunt fetita mare, pot raspunde la orice provocare nu?da, posibil sa nu dar macar incerc.
  Stiam ca bunica urmeaza sa faca baie, asa ca ne ascundem in camera mea si asteptam. 10 minute, 20 de minute, 30, 40, o ora, frate nu mai iese de la dus?Incep sa ma panishiez, daca a facut infarct cand a vazut rezultatul? Mereu a fost slaba de inima la momente tensionate , fiind ele si glume.
  -Hai sa verificam.ma trezesc eu spunand cu voce tare.
 -Nu a patit nimic mai..incearca Mihai sa ma linisteasca.
  Nici nu mai astept sa zica ceva, ca ies pe hol , ajung in dreptul baii si bat usor. Niciun raspuns , ce o face? Bat mai tare, dar la fel. Incerc iar, dar niciun raspuns.Stiu c anu este politicos, dar apas pe clanta si intru. Jos, langa cada, este bunica, are parul albastru , sta nemiscata. O nu nu nu, stiam eu.Stiam, ce fac? Stimt deja randurile de lacrimi ce isi fac loc pe obraji. Ma aproprii sa ii iau pulsul si cand sa o ating, tresare brusc si ma apuca de umeri facand o fata de zile mare. Mai mult sau mai putin de sperietura, tip cat ma tin plamanii.
    -Draga mea, data viitoare, fa glume altei persoane , bunica e foare "cool". spune aceasta punand accent pe ultimul cuvant.Atunci incepem amandoua sa radem neincetat.

Ok...nu ma pricep la chesti amuzante...

Ok..numai amuzanta nu e nu? :/
hahaha...eu chiar am ras :)
eu prefer chestile sadice...comedia nu e punctul meu forte.Chiar deloc. Dar ma bucur daca i s-a parut cuiva amuzanta chestia asta :D , acum vad, am si greseli gramaticale..da rnu se mai apasa tasta space bine, din cauza ca am varsat miere..nu intrebati cum :d
Este super iti multumesc mult !!