Răspunsuri

2014-09-20T22:04:22+03:00
240 * 1/5 = 48 t se scot in prima zi
240 - 48 = 192 t rest
192 * 1/6 = 32 t a 2-a zi
192 - 32 = 160 t au ramas dupa cele 2 zile
2014-09-20T22:06:19+03:00
A+b+c=240
a=1/5*240=48
b=1/6*(240-48)=1/6*192=32
c=240-(48+32)=240-80=160