Ma puteti ajuta cu o compunere de 15-20 de randuri trebuie sa descriu animalul meu preferat trebuie sa contina cele cinci cazuri nominativ acuzativ dativ genitiv vocativ

1
cred ca da
Animalul meu este special deoarece poti sa gasesti in el prietenie, speranya ,iubire si nadejde. El iti ofera ocrotire Adica poti avea in el incredere si poti sa Il vezi cum te protejeaza.
Din câte stie fiecare om un câine este prietenul omului. El este rau doar atunci cand te protejează dar este bun în prezenta ta, a stăpânului lui. Este foarte împortant să crezi în el si să te comporţi cu el fiindcă fiecare fiinţă trebuie respectata asa cum este.
Este bine acuma?
da iti multumesc din suflet!!

Răspunsuri

2014-09-20T20:34:11+03:00
Animalul meu preferat este cainele. Pasiunea mea de cand eram mica eate dresarea animalelor. Catelul meu este unul special, cu o blana catifelata si cu niste ochi adanci si stralucitori. Tot timpul am vrut sa Devin prietena animalelor asa cum ele vor sa ne devina prieteni. Cateodata mai il atentionez Pe catelul meu Jack dandu-i niste bice peste blana. El este de multe ori ascultator Dar si rau cateodata. Tot timpul ii vorbesc frumos si ii dau de mancare tot ce apuc. Cand ii chem Il strig intr-un fel anume: -jack unde esti? Haide la mine.....! Am o relatie foarte buna cu el, asadar suntem niste prieteni de minune. Sper Ca te-am ajutat.
2 4 2