Răspunsuri

2014-09-20T17:32:22+03:00
Natura este ceea ce ne inconjoara, misterioasa si plina de surprize, o vedem zi de zi in diferite forme, parcuri, colturi verzi, pajisti, adevarate jungle si paduri.
Nature este formata din totalitatea plantelor dintr-o zona, mica sau mare ea face parte din natura, copacii care sunt un element esential in constituire naturii  care la randul lor formeaza paduri jungle etc. Acestea dau o cantitate foarte mare de oxigen, pe langa frumusetea padurilor ele sunt si folositoare.
Diversele specii de flori plante care ne iau privirea constituie la crearea naturii, noi suntem inconjurati de copaci iarba diverse plante si flori, care sunt in fel si chip de frumoase.
Frumusetea padurilor tropicale care sunt unele dintre cele mai intinse paduri, sunt pe atat de periculoase gazduind diverse animale insecte periculoase, pe cat sunt de frumoase, capaci mari aerul curat si racoritor, umiditatea din padure care ne face sa ne simtim in alta lume, toate acestea fac parte din natura.Diversele specii de plante care aduc frumusetea naturii constituie la estetica acesteie, prin paletele de culori predominante din natura, o paleta predominanta verde, cu flori care mai de care colorate, fac natura sa para mult mai frumoasa.
De aceea ea este misterioasa si plina de surprize, si prin aerul ei misterios o face sa fie foarte superba.
29 4 29