Răspunsuri

2014-09-20T16:54:40+03:00
Era mijlocul unei toamne . Afara era intuneric , iar eu nu vedeam nimic. Vantul adia usor si puteam sa aud cum frunzele vorbesc cu luna. Sute de stele straluceau reverential in jurul magnificei luni. Am mers spre locul in care credeam eu ca am auzit sunetul. Pana sa ajung acolo fiecare pas insemna adrenalina pentru mine. Intunericul si linistea de afara ma faceau sa ma tem .Luna deabia se vedea dintre norii cenusi de pe cer . Bufnitele din copaci nu-si gaseau locul scotand felurite sunete. Totul era de temut . Eu eram in mijlocul padurii . Nu imi aminteam cu am ajuns acolo . Casa era undeva foarte departe de mine. Eram rece si speriata . Luna lumina din ce in ce mai puternic asupra-mi. Cu cat ma apropiam cu atat credeam ca este mai frig, cu atat auzeam mai multe soapte. Desi era intuneric , aveam o senzatie de confort si nu stiam de ce. Am ajuns in dreptul copacilor si vroiam sa vad ce este dupa dar… dar m-am trezit, totul a fost doar un vis. 
20 3 20
Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-20T17:01:36+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Este noapte....Luna a rasarit ca o oglinda a puritatii,ce reflecta in ea linistea noptii pe pamant.Lumina sa strabate si cele mai intunecate si mistice locuri ale paduriii.
Copacii dorm linistiti,ciupercutele stau in bataia brizei racoroase.Frunzele fosnesc incetisor sub ritmul tacut al luminiii nocturne.In virful teiului sta o bufnita cu ochi ca de sticla si vegheaza asupra imensei paduri.Mai la vale usura incetisor si lin un izvoras cu apa cristalina si transparenta prin care se vad milioanele de pietricele slefuite de murmurul vechi al izvorului.Florile ce erau vesele intrega zi acum dorm respirind usor cu miresme dulci florale....Pe lacul intins se reflecta imagina pura a Lunii cu stele ca un candelabru urias cu milioane de stelute....
38 4 38
Iti multumesc tare frumos!!!!! :* :*
cu toate ca nu ti am cerut eu compunerea mersi este foarte frumoasa am luat 10 pe ea...