Răspunsuri

2014-09-20T16:18:56+03:00
  Bunica mea

        Am cea mai buna bunica din lume, ma iarta atunci cand fac pozne, ma alinta si-mi alina durerea cand sunt bolnavior. Bunica este cea mai buna gospodina, stie intotdeauna ce-mi place si ma rasfata cu ce are ea mai bun.
        Bunica imi stie nevoile, iarna imi croseteaza fulare si plovere calduroase.
        Bunica nu este trista niciodata si indiferent de greutatile ei ma intampina mereu cu zambetul pe buze. Chipul ei bland si drag mi-l voi aminti toata viata.
       Te iubesc, bunica.
          • Utilizator Brainly
2014-09-20T16:24:37+03:00
In aceasta saptamana am fost la bunici.Nu o mai vazusem pe bunica de mult, era atat de schimbata.Ochii ii erau tristi  de la batranete dar in sufletul ei era inca tanara.Avea parul alb si carunt.Cind ma vedea era asa fericita.Mereu imi dadea un cos cu fructe si legume drept cadou.
      Iar eu il  acceptam cat mai degraba.Mereu o ajutam la treburi deoarece ea nu mai ere in forma.Bunica mea era ca un smarald. Trebuia ingrijit cu atentie pentru a renaste  mai puternica si mai frumoasa.
     Cand a trebuit sa plec bunica ma sarutat pe crestetul capului si mia zis ca este timpul sa imi arate ceva Ea mia adus o cutie cu o papusa crosetata de ae .Iam multumit si am plecat.
1 5 1