Daca
2 automobile pleaca in acelasi timp din doua localitati situate la
distanta de 500 km dintre ele daca primul circula cu 180 km/h si al
2-lea cu 110 km/h. Tre sa calculez timpul dupa care se intanlesc cele
doua masini si dx pana in intersectie.
:(

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-20T16:08:27+03:00
Nu sunt un geniu dar dupa mintea mea cam asa vine:
500-180=320 de minute ii ia primei masini sa ajunga,iar celeilate 500-110=390 :)
Dar ceea ce trebuie sa afli tu e: 390-320=70 de minute :)