La un magazin de fructe s-au adus 25 de lăzi cu cațe 20kg de mere fiecare și 15 lăzi cu cațe 12 kg de pere fiecare . S-au dus vândut 275 kg de mere și cu 135 kg mai puține pere . Cate kg de fructe au rămas nevândute

1

Răspunsuri

2014-09-20T14:39:20+03:00
25 x 20 = 500 kg mere
15 x 12 = 180 kg pere
275 kg - 135 kg = 140 kg pere s-au vandut
500 kg - 275 kg = 225 kg mere au ramas
180 kg - 140 kg = 40 kg pere au ramas
225 kg + 40 kg = 265 kg fructe au ramas nevandute  
1 4 1