Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Giy
  • Ambiţios
2014-09-20T20:19:08+03:00
                                                        Viata unui adolescent

Buna  ma numesc Geanina,am 14 ani. Si locuiesc in orasul Lugoj. Viata unui adolescent este foarte complicata. Parintii cred ca copii lor au inceput sa nu ii mai asculte si se impotrivesc , celor care le~a data viata. Dar nu este chiar asa.! Viata unui/ei ,  adolescent/a este compicata. Defa[t acum este momentul maturizarii noatre. Vrem sa descoperim singuri lucruri noi, sa traim sentimente noi, vrem sa fim liberi. Pur si simplu, nu ca ne impotrivim parintilor dar, cand ei incearca se ne protejejze noi credem ca ei pur si simplu le place sa ne streseze, si ei cred ca noi am devenit niste copii de nerecunoscut.
Adolescenta este o parte importanta a unui copil. Poti da peste prima dragoste, si poti trai acel sentiment, care este asa de greu de explicat. Pur si simplu nu iti mai pasa de altcineva decat de persoana iubita, nu te saturi sa vorbesti ore intregi despre aceasta persoana. 
     In adolescenta ai parte, de primul sarut, care nu o sa il uiti nicipdata . Asa este si cu prima dragoste. Parintii, ne vor binele, dar rebuie sa inteleaga, ca noi avem nevoie de libertatet sa ne acomodam cu lumea, in care urmeaza sa traim. 

Sper ca ti~a placut. ;* ;)