Răspunsuri

2014-09-20T14:10:41+03:00
Carte - este un cuvint format din 6 litere , dar are un suflet de nedescris si este tainica ca o pasare zuburatoare. Carte pentru mine este ca a doua mama ma invata , mi sugereaza idei, imi spunele secretele ei si asata imi place enorm de mult. carte e ca si omul , cu suflet mare , si foarte mare de nedescris !
As vrea sa remarchez ca " Careta " este obiectul cultural descoperit de antici de demult, in care au fost expediate multe cercetari si multe descoperiri asupra ei, dar in rest vreu sa adaug ca  cine are carte are parte si acesta este si adevarul !!! daca ai o carte citia / si nu nmai un inseamna ca vei avea parte in lumea aceasta mare si vei vorbi  exact la tema . Carte sa nu uitati copii ca este obiectul principala din literatura romana asa a spus  un scriitor roman.
103 3 103
2014-09-20T14:15:25+03:00
Pentru mine cartea inseamna un izvor de cunoastere, citind-o mintea imi lucreaza se formeaza imagini pentru a intelege continutul cartii.Randuri insiruite cu o sumedenie de cuvinte care asteapta sa fie deslusite de catre mine, in carti pot vedeam mult mai mult decat cuvinte legate cu un inteles strain mie, de acolo imi culeg informatia, imi face ca mintea sa lucreze, imi imbogateste imaginatia.
Citind o carte imaginile nu imi sunt insiruie, eu tre sa creez imaginile din ceea ce citesc, niste imagini care imi satisfac mintile si gandul meu.
O carte pentru mine inseamna toata cunoasterea si tot ce trebuie sa stiu, file pline cu povesti, poezii, informatii pe care trebuie sa le aflu, si astfel creeierul ma obliga sa citesc acele informatii spre satisfactia mea culturala.
O simpla carte pote contine mistere nedeslusite, chei catre alte lumi, eu pot interpreta acea carte in mii de sensuri in mii de imagini, si in mii de feluri de a o percepe.La final afland totul despre acea carte, si citind-o din nou ea nu mai e la fel, eu imi creez alte imagini alte intelesuri, chiar daca continutul este acelasi.
Cartea insemana putere si cunoastere si cel ce o are si stie sa o foloseasca fericit este, si chair de nu este v-a afla acea fericire numai citind o carte, atunci v-a experimenta placerea lecturii si cultivarii mintii.
154 4 154
Ma bucur ca este cineva care ia acest lucru in serios ! Felicitari !
Bravo tie esti super!!!!