Bunaa,am o intrebare pentru voi sa imi spuneti si parerea voastra despre ce sa fac am o colega in clasa mai retrasa sau cum sa zic mai "jegoasa" si uni fac misto de ea in clasa si mereu ma intreaba de ce nu vreau sa stau langa ea si mereu evit chestia asta ce sa fac cand ma mai intreaba asta?

2
Pai ii spui ca ai putina treaba si ca nu poti sta mereu langa ea . De exemplu ai putea vorbi cu o colega ca atunci cand te intreaba ea daca vrei sa stai langa ea , colega aceea sa te intrebe : ..... (cum te cheama) vii langa mine? Si i-ai putea zice : Nu pot sta acum, ma duc langa .... (cum se numeste fata aceea) . Sau daca nu, ii poti zice: scuze, nu vreau sa rad de tine, dar nu vreau sa stau langa tine.
pai ar trebui sa ii spui crudul adevar. :|
spune-i ca atunci cand se va spala si va fi mai frumoasa :)) atunci vei sta langa ea :)

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-02-15T21:41:10+02:00
Sa o tratezi cu respect asa cum vrei si tu sa fii tratata
cu placere
Adevarul uneori doare.Pentru a o n-o supara foarte tare,incearca sa folosesti urmatoare forma"De ce oare isi bat joc de tine?Crezi ca au dreptate?Am o idee,incearca sa le faci pe plac(sa te speli).Sa vedem o sa mai rada de tine"?
:) o sa incerc
ti-as da un "marcheaza cel mai bun" dar nu-mi apare
2014-02-15T21:41:48+02:00
Nu prea este o intrebare adecvatata site-ului ,insa,ar trebui sa vorbesti deschis cu ea ,sa'i spui ce ai pe suflet ,tot ce'ti convine sau in cazul tau ce nu'ti convine . 
daca ii zic ceea ce cred desprea ea atunci se va supara
dar daca ea iti spune ce crede despre tine tu te superi?
dar ea nu e ca mine se supara repede
nu suntem toti la fel