Datimi o compunere gata scrisa dupa proverbul ,,nu lasa pe maine cedatimi o compunere gata scrisa dupa proverbul ,,nu lasa pe maine ce poti face azi'' ...vreau o compunere de clasa a v-a , nu vreau exemple sau explicati. CEL MAI BUN RASPUNS PRIMESTE 15 PUNCTE!!!!!!!!!!!!!

1

Răspunsuri

2014-09-20T12:56:03+03:00
Victor era recunoscut de toti colegii drept cel mai neorganizat copil din clasa. Isi facea temele numai la scoala fiindca acasa avea intotdeauna ceva mai bun de facut:sa se uite la Tv sau sa se joace cele mai noi jocuri pe calculator. Cand avea un test de dat Victor copia de la colegul sau de banca Mircea.
  Asa au trecut multi ani iar Victor se pregatea sa dea un examen foarte important. Si a propus sa lase jocurile si sa invete foarte bine dar a si a zis ca va avea  el timp sa invete ion ultimele saptamani, judecand el ca este foarte destep. Asa s au scurs acele ultimi saptamani timp in care el nu a invatat nimic zicand: Voi avea eu timp sa invat,doar sunt destep.
  In ultima saptamana a incercat sa recupereze ce nu a invatat in tot anul si spre surpriza lui nu se simtea pregatit pentru marele examen.
  Rezultatele au fost dezastruoase: Victor luase cele mai mici note fata de colegii lui.
    Astfel,Victor a invatat ca nu este bine sa lasi un lucru de pe o zi pe alta pentru ca s ar putea sa fie prea tarziu si sa nu mai poti face nimic.
   Sper ca ti  a fost de folos :)