Răspunsuri

2014-02-15T19:58:02+02:00
As putea spune ca mama este un inger trimis din cer pentru a ma ajuta sa trec mai usor peste greutatile vietii, fiindu-mi alaturi atunci cand am nevoie de sprijin.

Ii promit ca atunci cand voi deveni o persoana adulta, iar ea va imbatrani, o voi rasplati pentru tot ce a facut si face pentru mine.
O voi iubi, o voi asculta, o voi respecta mereu si ii doresc multa sanatate, fericire, pace sufleteasca, liniste, viata lunga si tot ce exista mai bun pe lume!
 
2014-02-15T20:39:34+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Mama mea e cea mai buna persoana pe care o stiu.O iubesc atat de mult ca mereu ma gandesc la ea.Mama,pentru mine este un erou deoarece ea mi-a dat viata si ma ajuta de fiecare data cand am vreo problema.Ea ma hraneste ma ingrijeste si ma iubeste foate,foarte mult...Primul meu cuvant de cand eram mica a fost`mama`deoarece chiar daca am fost doar un copil,eu stiam ce e iubirea.Eu mia-s da viata pentru mama mea,daca ar fi nevoie.Mama este un idol pentru mine si o iubesc la nebunie.La inceput am iubito,acum o iubesc,si mereu o voi iubi!
3 4 3