Răspunsuri

2014-09-19T15:17:20+03:00
8:20-7:30=90 min
1 ora=60 min
90-60=30
1:30 pe a-b
36+(36:2)=36+18=54km

pfff :))
ce?
mai rapid ar fi 3,6 km la 10 min ,sunt 50 min pe drum deci 3,6x5=18 km
:)
Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-19T15:19:02+03:00
T = 3000s
v=10 m÷s
d= v ×t=3000s × 10 m÷s=30000m sau 30 km
asa parca
1 5 1