Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-02-15T19:21:59+02:00
A+b+c=53
a+b=33
b+c=38

(a+b)+c=53
33+c=53
c=20
b=38-20
b=18
a=33-b=33-18=15
2014-02-15T19:25:49+02:00
Notam:
Fructiera 1: a
Fructiera 2 :b
Fructiera 3: c

Si avem asa:
a+b+c=53
a+b = 33

Inlocuim si rezulta: 33+c=53 , de unde c=53-33 ; c=20

Mai stim ca b+c =38
Inlocuim c-ul cu rezultatul aflat si ne da b+20=38 , de unde b=38-20 ; b=18

Iar in final, aflam a-ul din prima egalitate, inlocuindu-l pe b cu rezultatul sau (18)
a+18 = 33 ; 
a = 33-18
a= 15

Deci, a=15
b=18
c=20 
1 5 1