Răspunsuri

  • Giy
  • Ambiţios
2014-09-21T10:12:32+03:00
                                               Intamplare deosebita.

Buna. Ma numesc Geanina, dar prietenii imi spun Giy. Am 16 ani, si sunt in clasa a 10a.
O sa va povestesc o intamplare deosebita, din viata mea. Era o seara de sambata, eu lucram la un restaurant si spalam vase ca sa imi fac banii de buzunar. Mai ieseam si in sala,unde era botezul. A fost multa lume ! Cam 90 de persoane. Cum, am ajuns sa lucrez, un baiat se tot uita la mine, si facea diferite pretexte sa vina la bucatarie:ba ca si~a scapart furculita pe jos, si ii trebuie alta , ori venea si se plimba pe acolo. 
         Era timpul ca tortul sa fie taiat, am mancat tort la bar, cand sa duc farfuria la bucatarie el era in spatele meu. Era sa il murdaresc pe camasa cu frisca,dar din fericire nu l~am murdarit ! Eu ma dusesem, la baie sa imi refac parul el tocmai iesise din baie. M~A prins intr~un colt, si m~a intrebat daca asa vrea sa dansez cu el. Eu tot incercam, sa ii zic nu, ii spuneam ca poate se supara invitatii , poate nu o sa le convina celor care tin botezul si mai ales poate nu ma lasa mama. Mama lucra ca si ospatar. 
              Dintr~o data il vad ca dispare !! Ma duc, dupa el. Era langa mama la bar, a intrrebat~o daca ma lasa sa dansez cu el. Eu ii faceam mamei semn sa nu ma lase. dar mama a spus DA. El, a venit spre mine si m~a prins de mana, si ne~a bagat in mijlocul horei. Eu nu stiam sa dansez populara, dar a spus ca conduce el. Face dansnuri populare. Eu il tot calcam, si tot el isi cerea scuze. Era asa de dulce. 
                      Petrecerea s~a sfarsit, el mi~a cerut numarul de telefon, si eu i l~am dat. Acum tinem legaura , vorbim la telefon pe facebook , etc. Asta a fost o intamplare deosebita in voata mea, sa il cunosc pe Lauu.

Sper ca iti place, si ca ti~am fost de ajutor. :* ;)