Nu știu ce profil să aleg. Științele naturii sau Științe Sociale?

Științele naturii nu prea îmi place deoarece la chimie și fizică am avut în clasa a 7-a, respectiv a 6-a media 5 pe al doi-lea semestru la fizică, după ce în primul semestru am avut 9. La chimie în clasa a 7-a am avut mediile în ambele semestre 5, nu înțeleg nimic la niciun din aceste materii, mai ales chimie. Matematica îmi place, dar sa nu fie foarte grea, biologia e printre preferatele mele Științe sociale - nu prea îmi place istoria, deoarece nu imi place să tocesc, iar in a 11-a și a 12-a nu mai fac Aș alege științe sociale, dar vreau să fac facultatea de arhitectură.

Ce profil să aleg pentru a merge la această facultate în viitor?

Am înțeles că la Științe Sociale este mai ușor, deci aș avea și timp pentru a face meditații la desen tehnic care sa ma ajute pentru admiterea la facultatea de arhitectura?

P.S. Sunt clasa a 8-a și nu vreau răpspuns gen: "Mai bine du-te la Liceul de arte", deoarece la mine în oraș (Rm. Vâlcea), acest liceu este cel mai slab, nu fac profesorii nimic, uneori nu vin nici la ore.

2

Răspunsuri

2014-09-18T19:23:59+03:00
Daca tie iti este mai usor ea  stiinte sociale
Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-18T21:40:55+03:00
Parerea mea este ca profilul stiinte ale naturii este mult mai bun, poate ca va trebuii sa muncesti putin , dar fara munca nu te vei putea realiza.
Ideea este ca la liceu vei face recapitulare , din clasele 5-8 si s-ar putea sa incepeti iar de la zero ,in cazul tau , la fizica si chimie , veti realua , noi asa am facut.
Daca mergi la stiinte ale naturii , si iei note bune la bac , vei putea da mai departe la facultatea de medicina sau oricare alta , ce-ti place tie.
La stiinte sociale nu prea se fac ore , adica ai 10 , si la bac , te trezesti ca nu stii nimic.
Deci multa bafta , succesc , nu te lasa influentat de parerea colegilor , fa ceea ce crezi ca-ti place, eu mi-am exprimat punctul de vedere.
2 5 2