La un aprozar sau adus 25 ladite cu ciresea cate 7kg fiecare,19 ladite cu visine a cate 6 kg fiecare si 14 ladite cu piersici a cate 5 kg fiecare.Cate kg de fructe sau adus.

2
(25x7)+(19x6)+(14x5)=175+114+70=359 Kg de fructeb in total!!!!!!!

Răspunsuri

2014-02-15T14:03:51+02:00
25X7=175KG
19X6=114KG
14X5=70KG
175+114+70=341KG

Rezultatul final este gresit!
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
2014-02-15T14:03:58+02:00
25x7=157 (kg. de cirese)
19x6=114 (kg. de visine)
14x5=70 (kg. de piersici)
157+114+70=341 (kg. de fructe in total)