Redacteaza o compunere de 10 - 15 randuri , in care sa.ti descrii cel mai bun prieten / cea mai buna prietena
- sa surprinyi doua trasaturi fizice/ morale ale celui mai bun prieten/ cea mai buna prietena
-sa prezinti , pe scurt , o intrebare care ti.a dovetit loiatatea prietenului/ prietenei
-sa ai un continut adecvat tipului de text si cerintei formulate
-sa respecti limitele de spatiu indicate .

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-15T02:24:12+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Prietenii sunt persoane foarte apropiate cu care impartasesti trasaturi si interese comune si care adeseori iti raman alaturi pentru intreaga viata. Am o multime de prieteni, cu care am facut cunostinta de-a lungul anilor, dar prietenul meu cel mai bun este Paul. Ne cunoastem din clasa I-a. El ma intelege foarte bine. Avem multe hobby-uri comune. Cel mai mult imi place sa jucam impreuna Mario Kart. Paul este intelegator si ma asculta, atunci cand imi este greu pe suflet. Are o fire generoasa si sociabila. Reuseste sa isi faca prieteni foarte repede. Desi statura lui este impresionanta, el nu este agresiv, prefera sa rezolve conflicte amiabil.
Am avut multe neintelegeri de-a lungul anilor. O data cand jucam fotbal in curte, am spart din greseala geamul vecinului. Paul m-a acoperit si si-a asumat responsabilitatea. Parintii l-au pedepsit timp de o saptamana. Totusi, aceasta nu a schimbat relatia noastra. Ne intelegem foarte bine si infruntam greutatile impreuna.
302 4 302